multimedia > PowerPoint

Het veelgebruikte presentatiepakket PowerPoint biedt ongekende mogelijkheden om uw bedrijf of instelling subliem voor het voetlicht te brengen. Of dit nu voor een klein publiek is of in een theater, een goede voorbereiding is hier essentieel.

Wij maken graag de basissjablonen voor uw bedrijf of instelling. Dan kunt u zich concentreren op de uit te dragen boodschap, want daar gaat het tenslotte om.

Onze professionele modellen bevatten uiteraard uw huisstijl, gecombineerd met uitgekiend letter- en kleurgebruik. Wij produceren desgewenst meerdere (titel- en dia-) modellen om in alle situaties (licht en donker) goed uit de verf te komen. Tevens ontvangt u een handige naslagkaart met tips voor de presentatie en voorbereiding. Met ons PowerPointconcept komt u nooit voor verrassingen te staan.

Ook kunnen wij u adviseren bij gebruik van audio en video in uw presentatie. U kunt bij ons tevens terecht voor doorlopende presentaties, zoals voor beurzen of informatiezuilen. Ook kunnen wij tijdens de presentatie de knoppen bedienen, zodat u zich kunt concentreren op de presentatie zelf.

Ons PowerPoint motto is dan ook: uw bedrijf op een presenteerblaadje!