training > office

Nieuw: cursussen VBA voor Excel en Word. Haal meer uit uw Office software! Door kennis op te doen van Visual Basic for Applications, de macroprogrammeertaal van de Office pakketten, kunt u Word en Excel taken laten uitvoeren, die u niet voor mogelijk had gehouden. U automatiseert op deze manier routineklusjes. Leer de kneepjes bij CeeBee IT.

Microsoft Office is het meest gebruikte kantoorpakket ter wereld. Uiteraard kunnen we u hierin scholen. Word, Excel, PowerPoint, maar ook Outlook en Access behoren tot ons standaard cursuspakket. Wij bieden algemene cursussen in één of meerdere van deze pakketten of een cursus met een toegesneden, in overleg bepaalde, inhoud. De versies lopen van Office 95 t/m de allernieuwste versie. Normaal gesproken gaan wij uit van de Nederlandse versie, maar ook de Engelse behoort tot de mogelijkheden.

Ook het in de Office Business edities opgenomen programma Publisher zit in ons pakket, evenals Frontpage. Ook het projectplanning programma Microsoft Project zit in ons standaardaanbod.

Of u nu deelneemt op basis of gevorderden niveau, u verlaat de cursus met een gedegen kennis, waarmee u op de werkvloer direct uit de voeten kunt.